Restricțiile rutiere pe Calea Bogdăneștilor, prelungite

Foto: CNAIR

Primăria Timişoara anunţă prelungirea termenului de închidere a traficului rutier pe Calea Bogdăneștilor, pentru amplasarea unei conducte de termoficare

 

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timişoara a avizat prelungirea până la data de15 septembrie a închiderii traficului rutier pe Calea Bogdăneștilor, la intersecția cu b-dul Cetății. În această perioadă, traficul rutier va fi deviat de pe str. Hașdeu pe str. Balta Verde și de pe str. Balta Verde pe b-dul. Cetății, precum și de pe Calea Bogdăneștilor pe str. Ion Pop Reteganul. Prelungirea restricţiilor de circulaţie este generată de amplasarea unei conducte de termoficare, lucrare care se face în cadrul proiectului privind reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale pe Calea Bogdăneștilor.

De asemenea, în perioada 1 septembrie – 30 octombrie va fi închis traficul rutier pe tronsonul cuprins între str. Tacit și str. Grigore Alexandrescu, perioadă în care traficul va fi deviat de pe Calea Bogdăneștilor pe str. Grigore Alexandrescu. Potrivit Biroului de Transport al Municipalităţii, motivul îl reprezintă executarea unor lucrări la linia de tramvai.

 

Print Friendly, PDF & Email