Restricții temporare de trafic pe trei străzi din Timişoara

Strada Gheorghe Lazăr. Foto: PMT

Pentru executarea unor lucrări de infrastructură, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timişoara a avizat instituirea de restricții rutiere temporare, pe măsură ce se avansează cu lucrările, în perioada 27 august, de la ora 7, până în data 4 septembrie, ora 24, pentru aducerea la cotă a capacelor de cămin și a gurilor de scurgere, anunţă Municipalitatea.

 

Restricţii de circulaţie vor fi pe: str. Gheorghe Lazăr, tronsonul cuprins între Calea Circumvalațiunii și bd. Cetății, pe Calea Sever Bocu, tronsonul cuprins între str. Sfinţii Apostoli Petru și Pavel – str. Divizia 9 Cavalerie, şi pe Calea Dorobanților, tronsonul cuprins între str. Gheorghe Adam – str. Ștrandului. De asemenea, se vor institui închideri şi restricții rutiere pe străzile racordate la acestea (perpendiculare).

Reprezentanţii Municipalităţii transmit că, pe măsură ce avansează lucrările pe un segment de pe un tronson, se ridică restricțiile de pe segmentul finalizat.

Totodată, anunţă că, având în vedere lucrările de aducere la cotă a capacelor de cămin și a gurilor de scurgere care vor fi executate pe str. Gheorghe Lazăr, pe tronsonul cuprins între Calea Circumvalațiunii și b-dul Cetății, s-a hotărât menținerea semnalizării intersecției str. Gheorghe Lazăr cu b-dul. Cetății, ca intersecție de tip giratoriu, până în data de 2 septembrie.

Print Friendly, PDF & Email