Restricţii temporare de circulaţie pe teritoriul Serbiei

Având în vedere condițiile meteorologice din Serbia, în această dimineață, autoritățile de frontieră sârbe au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, că traficul în Punctele de Trecere a Frontierei de la Porțile de Fier este deschis circulaţiei doar pentru autoturisme și microbuze de maximum 3,5 tone.

 

Nu este permisă intrarea în Serbia a mijloacelor de transport marfă, indiferent de gabarit, întrucât în zonele Kladovo și Negotin s-a instituit măsura interdicției de circulație pe drumurile publice, anunţă Poliţia de Frontieră.

Autovehiculele de peste 3,5 tone care tranzitează cele două puncte de trecere de la Porțile de Fier sunt îndrumate în parcările din apropiere.

Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara recomandă consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp: „Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.”

Print Friendly, PDF & Email