Restricţii de circulaţie în Timişoara

Restrictie circulatieDe mâine încep lucrările de lărgire a pasajului Popa Şapcă, astfel că vor intra în vigoare unele restricţii de circulaţie.

 

Primăria Timişoara anunţă că de mâine dimineaţă, de la ora 8, până în 10 septembrie vor fi instituite restricţii în traficul rutier pe strada Popa Şapcă. Măsurile de restricţionare se iau în vederea începerii lucrărilor de lărgire la patru benzi a carosabilului de sub pasajul feroviar.

Facem apel la timişoreni să evite pe cât posibil zona respectivă şi să apeleze la rute ocolitoare pe timpul restricţiilor. Totodată, le reamintim că lucrările respective sunt menite tocmai să fluidizeze traficul rutier din acea zonă, după finalizarea lor”, trasmite Primăria Timişoara într-un comunicat de presă trimis redacţiei.

Totodată, transmite Municipalitatea, având în vedere impactul asupra traficului rutier al celor două mari lucrări de investiţii pentru lărgirea carosabilului de sub pasajele feroviare Jiul şi Popa Şapcă, Comisia de Circulaţie a decis deschiderea circulaţiei rutiere pe dublu sens pe splaiul Nicolae Titulescu, pe porţiunea de la intersecţia cu strada Seiler până la strada Jiul. Măsura va fi instituită tot începând de mâine dimineaţă. Aceasta a fost luată pentru a crea alternative pentru şoferi, astfel încât aceştia să evite zona centrală şi pentru a facilita accesul autovehiculelor dinspre b-dul Republicii spre zona centrală a oraşului şi spre Calea Şagului. De asemenea, pe strada Seiler va fi instituită „oprirea interzisă”.

Print Friendly, PDF & Email