Reprogramări la examenul auto, pentru candidaţii din localităţile carantinate

Candidații programați la proba teoretică a examenului în vederea obținerii perismului de conducere și care locuiesc în localităţile intrate în carantină au fost reprogramați, anunţă Prefectura Timiş.

 

Pentru a nu se aglomera ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Inmatriculări Vehicule Timiș, toți candidații programați la proba teoretică care nu pot susține examenul în vederea obținerii permisului de conducere, în perioada carantinării localităților de domiciliu sau de reşedinţă (Giroc, Chişoda, Moşniţa Veche, Albina, Dumbrăviţa, Ghiroda), au fost reprogramați, după cum urmează:

  • Cei programaţi în 11 şi 12 ianuarie au fost reprogramaţi pentru 25 ianuarie;
  • Cei programaţi în 13 şi 14 ianuarie au fost reprogramaţi pentru 26 ianuarie;
  • Cei programaţi în 15 şi 18 ianuarie au fost reprogramaţi pentru 27 ianuarie;
  • Cei programaţi în 19 şi 20 ianuarie au fost reprogramaţi pentru 28 ianuarie;
  • Cei programaţi în 21 şi 22 ianuarie au fost reprogramaţi pentru 29 ianuarie.

Reprezentanţii Prefecturii Timiş le solicită candidaţilor să respecte ora prezentării care, la reprogramare, trebuie să coincidă cu cea a programării inițiale.

Persoanele programate la proba practică în aceeași perioadă, care nu s-au putut prezenta pe motiv că sunt în localitățile carantinate, vor fi  reprogramate din oficiu de către serviciul nostru. Data reprogramării va fi comunicată prin reprezentanții școlilor de șoferi.

Print Friendly, PDF & Email