Reprezentanţii sălii de sport de pe Calea Torontalului, amendaţi din nou de Poliția Locală

Sursă foto: Poliţia Locală Timişoara

Poliţia Locală anunţă că a efectuat noi verificări la sala de sport Smarfit, de pe Calea Torontalului, din Timişoara, şi a aplicat noi amenzi. La acţiune au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Timișoara.

 

În urma controlului realizat de polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială, reprezentanţilor sălii de sport le-au mai fost aplicate două sancțiuni contravenționale pentru neafișarea acordului de funcţionare și pentru lipsa vizei anuale pentru societatea Megatrans, care a luat locul societății Smartfit, după ce instanța a stabilit închiderea sălii de sport ca urmare a unor nereguli.

Oficialii Poliţiei Locale reamintesc că sala de sport a fost verificată în mod repetat deoarece au existat sesizări de la cetățeni că aceasta funcționează în continuare, deşi acest lucru este interzis, şi că primește clienți pe care îi poate pune în pericol din cauza lipsei documentației necesare de funcționare.

Poliţia Locală Timişoara precizează că, deși și-a schimbat numele firmei, nici noua societate nu deține autorizațiile prevăzute de lege pentru a funcționa în legalitate. În ultima perioadă, polițiștii locali le-au aplicat reprezentanților sălii de sport zece sancțiuni contravenţionale în valoare de 13.200 de lei.

Primăria Timişoara anunţa recent că instanţa a admis definitiv acțiunea formulată de Primărie împotriva Smart Fitness Studio SRL. Ca urmare, anunţă oficialii Municipalităţii, în 13 ianuarie a fost emisă o dispoziție a primarului de anulare a Acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale pentru Smart Fitness Studio.

Litigiul a pornit de la faptul că societatea nu avea autorizație de securitate la incendiu. Tribunalul Timiș a admis, printr-o sentință civilă din 20 decembrie 2019, cererea de chemare în judecată formulată Primărie pentru Smart Fitness Studio SRL, anulând Acordul pentru desfășurarea activităţii Smart Fitness Studio la punctul de lucru de pe Calea Torontalului nr.17. Sentința civilă din 20 decembrie 2019 a rămas definitivă printr-o decizie civilă din 12 noiembrie 2020 emisă de Curtea de Apel Timișoara, care a respins recursurile formulate de Smart Fitness Studio. Ca urmare, anunţă oficialii Municipalităţii, în 13 ianuarie a fost emisă o dispoziție a primarului de anulare a Acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale pentru Smart Fitness Studio.

 

Print Friendly, PDF & Email