Reprezentanții PDL, voturi pentru susținerea drumului european al României

unnamed (1)Voturi acordate pentru susținerea valorilor democratice și pentru destinul european al României, astfel și-au argumentat, la ieșirea de la urne, opțiunea, o parte dintre reprezentanții echipei PDL Timiș. 

 

Deputatul PDL Cornel Sămărtinean, președinte al organizației PDL Timișoara, și-a susținut, la ieșirea de la vot, opțiunea pentru susținerea valorilor democratice autentice și pentru o Românie pro-occidentală și pro-americană:

"Am votat pentru cea mai bună echipă de europarlamentari, pentru o Românie pro-occidentală și pro-americană, pentru locuri de muncă, prosperitate și o democrație reală în România. Am votat cu gândul la prosperitate pentru cetățenii români, acasă și în Europa."

La rândul său, candidatul desemnat de PDL să reprezinte partidul la alegerile parlamentare parțiale de pe Colegiul III, Balint Petrescu, și-a argumentat votul astfel:

Cornel Samartinean"Am votat pentru o echipă de profesioniști, am votat pentru oameni care au demonstrat că vor și pot să facă lucruri bune pentru România. Am votat pentru drumul european al țării noastre".

Președintele PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, a declarat, la ieșirea de la urne, că și-a acordat votul în favoarea unei Românii europene.

"Sunt un european convins", a declarat președintele PDL Timiș Constantin Ostaficiuc, precizând că așteptările sale se leagă de ceea ce vor avea de oferit, de acum încolo, nu doar europarlamentarii care vor reprezenta România la Bruxelles, ci toți membrii viitorului Parlament European, despre care a apreciat că "e momentul să ia o decizie pentru viitorul Europei".

 

Print Friendly, PDF & Email