Reparații la drumurile și trotuarele din Timişoara, afectate de îngheț-dezgheț

Primăria Municipiului Timișoara transmite că are în vedere executarea lucrărilor de întreținere și reparații la drumurile și trotuarele din oraș. Se intervine și în zonele în care au fost semnalate deteriorări ale părții carosabile, cauzate de perioadele de îngheț-dezgheț.

 

În aceste zile se finalizează reparațiile de pe Calea Dorobanților, de la intersecția cu str. Simion Bărnuțiu, până la girația de la intrarea în Ghiroda.

Lucrările vor continua în luna februarie în mai multe zone ale orașului și vizează atât partea carosabilă, cât și trotuarele, pentru a asigura condiții cât mai bune de circulație pentru pietoni și pentru șoferi, anunţă Municipalitatea.

Străzi precum Câmpului, Albăstrelelor, N.D. Cocea, Calea Aradului, Nera, Orșova vor beneficia de reparații extinse la trotuare. Infrastructura rutieră a unor artere importante, cum ar fi Calea Șagului, bulevardul Liviu Rebreanu, Pestalozzi, St. O. Iosif, Andrei Șaguna, Calea Dorobanților, bulevardul Take Ionescu, Calea Bogdăneștilor, Calea Torontalului, Strada Grigore Alexandrescu, bulevardul 16 Decembrie, bulevardul General Ion Dragalina, strada Gării și Calea Circumvalațiunii, sunt incluse, la rândul lor, în programul de lucrări.

 

Print Friendly, PDF & Email