Relaxare în hamace, la Timișoara

Hamace la Casa Tineretului Timisoara (2) Foto FITTÎn parcul din fața Casei Tineretului au apărut câteva hamace. Pentru relaxare.

 

În parcul din fața Casei Tineretului au fost montate, de Fundația Județeană pentu Tineret Timiș, patru hamace. Pentru ca tinerii prezenți la activități la Casa Tineretului să se poată relaxa.

La ora actruală,în Casa Tineretului din Timișoara activează peste 30 de organizații pentru tineri, cu sute de proiecte de-a lungul anului. Nevoia existenței unei zone de relaxare în aer liber a apărut, spun reprezentanţii FITT, având în vedere activitatea intensă, chiar şi pe timpul verii, dar și temperaturile ridicate de afară. Aceştia mai spun că primii care au profitat de zona amenajată au fost membrii Asociației Române de Dezbateri, Oratorie și Retorică – Filiala Banat, care desfășoară, în această perioadă, un proiect la Casa Tineretului.

Având în vedere numărul tot mai mare de tineri care vin la proiecte în Casa Tineretului, ne-a venit ideea de a amenaja pentru aceștia spațiul de relaxare cu hamace. Primul hamac a fost primit cadou din partea colegilor de la Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara. Noi am mai cumparat trei hamace și am amenajat spațiul dintre copacii din fața Casei Tineretului. Sperăm să profite cat mai mulți tineri de facilitățile pe care le punem la dispoziție la Casa Tineretului prin intermediul Fundației Județene pentru Tineret Timiș”, spune președintele FITT, Cătălin Iapă. Acesta anunţă că zona de relaxare va rămâne amenajată până la finalul verii.

Print Friendly, PDF & Email