Recunoaștere europeană a internaționalizării Universităţii de Vest din Timişoara

Universitatea de Vest din Timişoara participă la Helsinki, conferința European Association of International Education, cel mai mare eveniment european în domeniul internaționalizării învățământului superior.

 

Conferința European Association of International Education (EAIE), care va avea loc în perioada 24-27 septembrie, celebrează excelența în domeniul internaționalizării, recompensând efortul, implicarea și inițiativele universităților în acest domeniu.

La ediția din acest an, Universitatea de Vest din Timișoara este recunoscută ca un model de bune practici în internaționalizare, implementarea cu succes a strategiilor de internaționalizare și promovarea valorilor EAIE.

La Helsinki, UVT a fost reprezentată atât în cadrul pavilionului național „Study in Romania”, organizat de către Consiliul Național al Rectorilor, cât și în cadrul sesiunilor conferinței, prin două intervenții unice la nivel național, şi anume participarea în cadrul sesiunii Ignite cu un exemplu de bune practici din cadrul UVT, şi câștigarea premiului I în cadrul competiției de postere.

„Rezultatele Universității de Vest din Timișoara, din cadrul Conferinței EAIE din acest an, confirmă angajamentul nostru instituțional pentru procesul de internaționalizare, iar recunoașterea eforturilor noastre de către EAIE ne onorează și ne motivează în stabilirea unor obiective îndrăznețe, într-o lume a învățământului superior din ce în ce mai globalizată”, declară rectorul Universității de Vest din Timișoara, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Print Friendly, PDF & Email