Rector USAMVB Timişoara: “Numele Regelui Mihai va fi purtat de universitatea noastră, pentru totdeauna”

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului, a cărei Facultate de Agronomie a fost ctitorită de Regele Mihai, transmite Casei Regale a României mesaje de condoleanțe și de susținere.

 

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României”, din Timişoara, transmite sincere condoleanțe familiei Majestății Sale Regele Mihai I al României.

Comunitatea noastră este îndoliată și profund marcată de trecerea la cele veșnice a celui care, în anul 1945, a devenit ctitorul Facultății de Agronomie din Timișoara: Majestatea Sa Regele Mihai I al României. Prin personalitatea sa marcantă, prin activitățile de promovare a spiritului național și de păstrare a valorilor societății românești, Majestatea Sa va rămâne veșnic în gândurile, inimile și spiritul tuturor celor care l-au cunoscut și care astăzi îi sunt recunoscători”, se arată într-un mesaj transmis de rectorul USAMVB Timişoara, profesor dr. ing. Cosmin Popescu.

Acesta mai spune că trecerea în neființă a Majestății Sale Regele Mihai I al României a înlăcrimat întreaga comunitate academică a USAMVB, în numele căreia transmite Casei Regale a României mesaje de condoleanțe și de susținere.

Odihnească-se în pace cel al cărui nume va fi purtat de universitatea noastră, pentru totdeauna: Regele Mihai al României!”, se mai arată în comunicatul universităţii timişorene.

Print Friendly, PDF & Email