Record de noi cazuri de covid în Timiş: 333

În ultimele 24 de ore, în urma realizării a 2.918 de teste covid, Timişul a înregistrat 333 de noi îmbolnăviri, două fiind în rândul cadrelor medicale, anunţă Prefectura Timiş. Mai mult de jumătate din persoanele infectate sunt din Timişoara, următoarea localitate cu număr mare de cazuri fiin Sânnicolau Mare.

 

Cele 333 de persoane confirmate pozitiv la testul covid-19, în ultimele 24 de ore, sunt din Timişoara, unde au fost înregistrate mai mult de jumătate din numărul total de cazuri, 173, apoi Sânnicolau Mare – 19 noi cazuri, Giroc – 14, Săcălaz  – 12, Dumbrăvița – 9, Găvojdia şi Ghiroda – câte 7, Buziaș, Moșnița Nouă – câte 5, Lugoj, Dudeștii Noi, Pesac, Sânandrei, Sânmihaiu Român şi Biled – câte 4, Dudeștii Vechi, Margina, Ortișoara, Peciu Nou, Saravale şi Uivar – câte 3, Recaș, Coșteiu, Iecea Mare, Liebling, Parța, Teremia Mare şi Variaș – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Ciacova, Deta, Făget, Jimbolia, Banloc, Bucovăț, Cenad, Checea, Chevereșu Mare, Fibiș, Foeni, Giarmata, Jamu Mare, Jebel, Nițchidorf, Otelec, Periam, Racovița, Șag, Șandra, Topolovățu Mare, Traian Vuia şi Valcani.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 211, dintre acestea 33 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind, în Timiş, de 206.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în judeţ, ieri au fost carantinate 244 de persoane, iar 205 au intrat în izolare.

În Timișoara rata de infectare a ajuns la 3,39, astfel că a fost convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, pentru intrarea în scenariul roşu.

Print Friendly, PDF & Email