Record de infectări cu covid-19, în Timiș, de la începutul pandemiei

Sursă foto: 360medical.ro

În ultimele 24 de ore, Timişul a înregistrat 202 noi îmbolnăviri cu covid-19, un caz fiind al unui cadru medical. Cifra plasează Timișul pe locul trei în țară. Numărul de teste efectuate a fost, în ultimele 24 de ore, de 2.699, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 202 persoane sunt, mai mult de jumătate, din: Timișoara, unde s-au înregistrat 102 cazuri. 18 noi cazuri s-au înregistrat la Găvodjia, 13 la Giroc, câte opt cazuri la Lugoj și la Dumbrăvița, șase la Sânmihaiu Român, câte patru la Făget, Săcălaz și Jebel, câte trei cazuri la Buziaș, Criciova și la Moșnița Nouă, câte două la Sânnicolau Mare, Banloc, Cenad, Dudeștii Noi, Ghiroda, Liebling și Variaș și câte un caz la Gătaia, Jimbolia, Bethausen, Dudeștii Vechi,  Gotlob, Lenauheim, Nădrag, Sânandrei, Șandra, Satchinez și Topolovățu Mare.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 189, dintre acestea 21 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore s-a înregistrat un deces.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în judeţ, ieri au fost carantinate 368 de persoane, iar 147 au intrat în izolare.

Rata de infectare a populației la nivelul Timişului, anunţă Prefectura, este în momentul de faţă de 1,84 la mia de locuitori.

Print Friendly, PDF & Email