Răţuştele „Bega Bulevard” strâng fonduri pentru Clinica de Neonatologie a Spitalului Municipal Timişoara

Primăria Municipiului Timişoara va organiza, în zilele de 2 şi 3 septembrie, a zecea ediţie a Festivalului Bega Bulevard, care va avea loc între Podul Mihai Viteazul şi Podul Maria.

 

Scopul organizării Festivalului Bega Bulevard, ajuns la a zecea ediţie, spun reprezentanţii Municipalităţii, este de a le atrage timişorenilor atenţia asupra importanţei canalului Bega şi asupra posibilităţilor de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidenţă Bega, din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic.

Agenda festivalului va cuprinde o serie de concerte, spectacole şi demonstraţii pe apă. Ca la fiecare ediţie, timişorenii vor putea participa şi la concursul tradiţional de lansare pe apă a răţuştelor de plastic, care va avea loc în 3 septembrie, de la ora 17. Acest eveniment este organizat de Rotaract Club Timişoara în parteneriat cu Clubul Rotary Timişoara şi Clubul Interact Timişoara.

Anul acesta, fondurile strânse din vânzarea biletelor vor fi folosite pentru amenajarea şi dotarea saloanelor din Clinica de Neonatologie a Spitalului Municipal Timişoara.

Programul integral al festivalului va fi următorul:

Sâmbătă, 2 septembrie

Ora 10 – Lecţii de muzică, recitaluri şi jocuri muzicale, susţinute de Melopolis Art School, în zona amfiteatru;

Ora 11 – Mini Disco pentru copii cu vârste de 4-10 ani, demonstraţii şi cursuri de dans, organizate de Clubul de dans sportiv Magnum Team, zona amfiteatru;

Ora 12 – Curs de vals vienez pentru adulţi, organizat de Clubul de dans sportiv Magnum Team, în zona amfiteatru;

Ora 13 – Vinilorama, cu Bogdan Puriş şi Zoltan Varga;

Ora 17.30 – Concert al Orchestrei Timişoara Big Band;

Ora 18 – Deschiderea Festivalului Bega Bulevard;

Ora 18.30 – Defilare ambarcaţiuni pe Canalul Bega;

Ora 19 – Concert susţinut de Orchestra de Tineret a Municipiului Timişoara;

Ora 20 – Concert susinut de Zoli Toth Project;

Ora 21 – Concert susinut de Zdob şi Zdub.

Pe tot parcursul zilei, între orele 10-20, vor fi expoziții, ateliere de creaţie şi fel de fel de activităţi pentru copii.

Duminică, 3 septembrie

Ora 10 – Mini Disco pentru copii cu vârste între 4-10 ani, demonstraţii şi cursuri de dans susţinute de Clubul de dans sportiv Magnum Team, în zona amfiteatru;

Ora 11 – Demonstraţii de dans cu show-uri tematice, organizate de Clubul de dans sportiv Magnum Team, în zona amfiteatru;

Ora 12 – Spectacol „Noua poveste a Scufiţei Roşii” susţinut de Teatrul pentru copii şi tineret Merlin, în zona amfiteatru;

Ora 13 – Vinilorama, cu Bogdan Puriş şi Zoltan Varga;

Ora 15 – Simularea unor acţiuni de salvare în situaţii de urgenţă, executate de Formaţiunea SALVO;

Ora 17 – Cursa răţuştelor;

Ora 18.30 – Concert susţinut de Clar Band;

Ora 19.30 – Concert susţinut de Leo Iorga&Pacifica;

Ora 20.30 – Concert Cargo.

Pe tot parcursul zilei, între orele 10 şi 20, vor avea loc expoziții, ateliere de creaţie, şi diverse activităţi pentru copii.

Print Friendly, PDF & Email