RATT anunţă controale pe mijloacele de transport în comun

Regia Autonomă de Transport Timişoara anunţă controale pe mijloacele de transport în comun, toată săptămâna viitoare.

 

În perioada 18 – 24 decembrie, agenții de intervenție pază și ordine cu atribuțiuni de control din cadrul Regiei Autonome de Transport Timişoara vor face controale în mijloacele de transport în comun, se arată într-un comunicat al instituţiei.

RATT mai transmite că vor fi avute în vedere toate liniile metropolitane: M11, M14, M22, M29, M35 şi M44, liniile de autobuz 33, 33B, 40, 13, 5, Expres 1, Expres 7 şi Expres 8, liniile de troleibuz 14, 17 şi 18, respectiv liniile de tramvai 1, 2, 4, 7, 8 și 9.

Pe lângă activitatea de control al titlurilor de călătorie, agenții vor avea atenția îndreptată și asupra cerșetorilor și persoanelor fără adăpost pentru asigurarea unei călătorii în siguranță, mai anunţă reprezentanţii RATT. „Rugăm pe această cale publicul călător să aibă atenție sporită asupra propriilor bunuri, iar în cazul în care sunt martorii unor situații deosebite, tentative de furt etc., să ceară sprijin agenților noștri sau să sune la Dispeceratul Central la numărul de telefon 0356-806.716”, se mai arată în comunicatul RATT.

Print Friendly, PDF & Email