Rată mare de pozitivare covid, în ultimele 24 de ore, în Timiș

În Timiș, numărul de noi îmbolnăviri cu covid-19, în ultimele 24 de ore, a fost de 184, cifră rezultată însă în urma unui număr foarte mic de teste covid – 499, anunță Prefectura. Cifrele indică o rată mare de pozitivare: o treime din persoanele testate au fost confirmate pozitiv.

 

Cele 184 de persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, aproape jumătate, din Timișoara, unde s-au înregistrat 91 de cazuri, Giroc– 15, Dumbrăvița –10, Lugoj – 8, Satchinez – 5, Becicherecu Mic, Giarmata, Moșnița Nouă, Săcălaz și Biled – câte 4, Sânandrei și Sânmihaiu Român – câte 3, Gătaia, Recaș, Sânnicolau Mare, Ghiroda, Iecea Mare, Jamu Mare, Liebling, Sacoșu Turcesc, Șag, Tomnatic și Comloșu Mare – câte 2, iar câte un caz la Buziaș, Făget, Jimbolia, Cărpiniș, Denta, Dudeștii Noi și Lovrin.

În această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate pozitiv a fost de 310, 59 fiind la Terapie Intensivă. În același interval de timp s-a înregistrat un deces, numărul total de victime făcute de noul coronavirus în Timiș ajungând la 598.

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că în ultimele 24 de ore, în județ au fost carantinate 32 de persoane, iar 162 au intrat în izolare.

Print Friendly, PDF & Email