PSD Timişoara sărbătoreşte 1 Mai cu cântec, joc şi voie bună

PSD Timișoara anunţă că sărbătorește 1 Mai, Ziua Internațională a Muncii, alături de membri și simpatizanți, la Muzeul Satului Bănățean.

 

„Sărbătoarea internațională o vom marca în aer liber, cu un program artistic specific bănățean ce se va desfășura pe scena muzeului, între orele 11.30-14.30, cu participarea formațiilor de dansuri populare Mlădițe Bănățene, Flori Bănățene și Juniorii Banatului, precum și Ansamblul Profesionist Banatul alături de: Carmen Popovici Dumbravă, Carmen Biruescu, Ramona Ilieș Drăgan, Georgiana și Dan Necșa”, anunţă PSD Timiş printr-un comunicat de presă.

Reprezentanţii PSD Timiş spun că la eveniment vor fi prezenți și comercianți care vor avea spre vânzare la standurile proprii produse alimentare specifice zilei de 1 Mai.

Îi așteptăm să sărbătorească alături de noi pe cât mai mulți timișoreni, care nu au ales să plece din oraș și care doresc să se alăture acestui eveniment cu specific bănățean desfășurat în aer liber, lângă Pădurea Verde”, mai transmit social-democraţii timişeni.

Print Friendly, PDF & Email