PSD Timiş: „Timișoara trebuie să înceteze să mai fie «terenul de joacă” al primarului Nicolae Robu”

Social-democraţii timişeni acuză „tentativele eșuate și regretabile pe care le face edilul în infrastructura orașului, sub pretextul că schimbă în bine Timișoara” periclitează siguranța oamenilor și le perturbe modul de viață.

 

Modificările operate în trafic, așa cum este cazul străzii Cluj, trebuie stabilite de specialiști și, înainte de punerea lor în aplicare, făcute simulări reale, care să prevadă impactul asupra oamenilor, transmite, într-un comunicat de presă, PSD Timiş.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, declară că, deşi Timișoara trebuie să fie un etalon din toate punctele de vedere, sub conducerea președintelui PNL Timiș, Nicolae Robu, „orașul se degradează pe zi ce trece iar calitatea vieții scade văzând cu ochii”. Călin Dobra susţine că PSD Timiș, prin consilierii săi locali, caută soluții pentru ca măsurile în defavoarea orașului, „gândite de PNL Timiș prin primarul Nicolae Robu”, să nu ajungă la nivel de realitate.

La rândul său, consilierul local PSD, Daniel Idolu spune că „Timișoara nu este moșia primarului în care edilul să decidă cine ajunge și cine nu ajunge la serviciu, de exemplu ori dacă un bolnav ajunge sau nu la timp cu ambulanța la spital, cum am văzut și în aceste zile că se poate întâmpla din cauza măsurilor impuse de administrația liberală a orașului.”  Social-democratul îl acuze pe Nicolae Robu că „creează haos în traficul din oraș și că nu ține cont de locuitori ori de vreo părere avizată înainte să ia o decizie pentru oraș iar rezultatele se văd în toate domeniile. Transportul public este în colaps, traficul în oraș este din ce în ce mai greu iar timișorenii tot mai afectați.”

Print Friendly, PDF & Email