PSD Timiş: „Susținem în continuare echipa de la conducerea partidului și necesara reformă a justiției”

PSD Timiş anunţă că îl susţine în continuare pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, după condamnarea acestuia, în cel de-al doilea dosar penal, şi, de asemenea, susţine „necesara reformă a justiției”.

 

Comitetul Executiv Județean al PSD Timiş s-a reunit la sfârșitul săptămânii, într-o şedință de lucru în care, transmite, a analizat evenimentele din ultimele zile – care includ şi reacţia partidului după condamnarea, în primă instanţă, la închisoare a liderului PSD, Liviu Dragnea –, şi stabilit şi o serie de acțiuni pe care PSD Timiş le va desfășura în perioada următoare, anunţă organizaţia judeţeană a PSD.

Membrii forului de conducere al PSD Timiș anunţă că au decis să susțină în continuare echipa de la conducerea partidului, echipa guvernamentală, cât şi implementarea programului de guvernare votat de români în 2016 și „necesara reformă a justiției”.

Au fost discuții libere, colegii mei susținându-și punctele de vedere, dar la final concluzia se rezumă într-un singur cuvânt: unitate. Cu toții am fost de acord că implementarea programului de guvernare este prioritară pentru binele țării”, declară președintele interimar al PSD Timiș, Călin Dobra. Adăugând că, în baza datelor statistice din ultimele luni, România a înregistrat creştere economică, iar condițiile de viață ale românilor au crescut.

De asemenea, noi considerăm că acest partid, în întregul său, trebuie să funcționeze în continuare ca o mare şi unită echipă, iar proiectele dezbătute trebuie duse la bun sfârșit, inclusiv reforma justiției”, a ami transmis Călin Dobra.

Print Friendly, PDF & Email