PSD Timiș și-a prezentat candidații pentru Consiliul Județean și Primăria Timișoara

Sorin Grindeanu, Voichița Lăzureanu, Călin Dobra și Alfred Simonis. Foto: PSD Timiș

Comitetul Executiv Județean al PSD Timiș a validat astăzi toate candidaturile pentru primăriile de comune și orașe și toate listele de candidați pentru consiliile locale și pentru Consiliul Județean Timiș.

 

Pe lista pentru Primăria Municipiului Timișoara, deschisă de Voichița Lăzureanu, se regăsesc: Sebastian Răducanu, Sorin Ionescu, Andra Bloțiu, Radu Țoancă, Ioan Ștefan Szatmari, Gabriela Popovici, Luminița Țundrea, Octavian Mazilu, Răzvan Barta, Ion Ardeal Ieremia și Loredana Florineta Olajos, ultima fiind de la PPUSL, care a anunțat că susține candidații PSD la locale.

Cei care deschid lista pentru Consiliul Județean Timiș sunt: Călin Ionel Dobra, Mihai Ritivoiu, Aura Danielescu, Dan Idolu, Sabin Bociu, Petru Andea, Ioan Sorincău, Alexandru Iovescu, Nicu Bădina, Liliana Matei, Deian Plavoșin, Marius Gavrilaș, Andra Buduran, Gabriel Itvoreanu, Raoul Sabin Gordean, de la PPUSL, și Roxana Manasia.

„Avem candidați redutabili, oameni care au mai activat în Consiliul Local Timișoara și în Consiliul Județean Timiș, care au experiență în administrație, dar și candidați care apar pentru prima dată pe listele cu propuneri, oameni tineri, profesioniști în domeniile lor de pregătire. Este un mix perfect. Sunt oameni integri, unii adevărați performeri în profesiile lor”, spune Alfred Simonis, președintele PSD Timiș.

La ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Timiș a participat și Sorin Grindeanu, încă președinte al ANCOM, recent întors, oficial, la PSD.

Print Friendly, PDF & Email