PSD Timiș și-a ales noua conducere

Organizația Județeană Timiș a Partidului Social Democrat și-a ales noua structură de conducere la nivel județean pentru un mandat de patru ani. Președinte al filialei a fost ales Călin Dobra, acesta fiind, de altfel, singurul candidat.

 

În cadrul Conferinţei judeţene de alegeri care a avut loc vineri, 1 martie, la Timişoara, preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra, a fost ales, pentru patru ani, președinte al filialei, iar preşedinte executiv, deputatul Alfred Simonis.

Vicepreședinți, funcții pentru care s-au înscris 26 de candidați, au fost aleși : Florin Bîrsăşteanu, Francisc Boldea, Virgil Bunescu, Dorin Cutu, Bianca Gavriliță, Dan Idolu, Victor Malac, Ioan Mateescu, Ramona  Olteanu, Teodor Pavel, Sebastian Răducanu, Flavius Roşu, Ioan Sima, Ovidiu Ștefănescu, Marius Stoian, Matei Suciu și  Cătălin Tiuch.

Cu toţii vom face eforturi să depăşim orice animozităţi de la nivelul Organizaţiei PSD Timiş. Trebuie să recunoaştem că au fost discuţii în contradictoriu, dar mi-aş dori ca orice nemulţumire să fie transmisă preşedintelui şi preşedintelui executiv, ca să putem rezolva situaţia. (…) De acum vom intra în febra alegerilor europarlamentare”, a declarat, citat Agerpres, Călin Dobra.

Alfred Simonis, cunoscut ca un apropiat al fostului preşedinte al PSD Timiş, Sorin Grindeanu, a declarat după alegere: „Dacă nu aş fi crezut că pot face echipă cu Călin Dobra, pe care-l cunosc de 15 ani, nu aş fi candidat pentru această funcţie. Să încercăm să ieşim din această conferinţă de alegeri cu o echipă unită, capabilă să câştige următoarele alegeri”.

Călin Dobra a anunţat că a fost semnată şi o rezoluţie prin care filiala Timiş le recomandă pe două colege social-democrate, Luminiţa Ţundrea, consilier local,  şi deputatul Bianca Gavriliţă, pentru locuri eligibile pe lista europarlamentarelor.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Jurnalist Timpolis, sorin.olaru@timpolis.ro