PSD Timiș: „Prefectul de Timiș, incapabil să facă față responsabilităților în contextul stării de urgență”

PSD Timiș consideră că județul este condus de un prefect „depășit total de situație” care, în contextul stării de urgență, nu poate face responsabilităților. Fără, însă, să menționeze minusurile pe care i le impută.

 

În această perioadă, în care viața și sănătatea oamenilor este în pericol din cauza pandemiei, în care spitalele sunt într-o criză gravă de materiale și personal, în care deciziile ar trebui luate cu fermitate și cu prioritate, Liliana Oneț, prefectul județului Timiș, este total debusolată, incapabilă să ia decizii, să conducă și să gestioneze situația. Am crezut că declarațiile rasiste de la declanșarea epidemiei de coronavirus au fost o scăpare nefericită, sub impulsul presiunii primelor săptămâni de mandat. Din păcate, lucrurile nu stau așa. Doamna Oneț este incapabilă să facă față responsabilităților și să conducă instituția pe care o reprezintă, cea mai importantă în contextul stării de urgență”, transmite PSD Timiș, într-un comunicat trimis redacției.

PSD Timiș o numește pe Liliana Oneț, prefectul de Timiș, „o glumă proastă la adresa locuitorilor acestui județ” și cere liderilor politici ai PNL să o demită urgent ”și să găsească o persoană competentă și capabilă să gestioneze toată situația generată de pandemia de coronavirus: „Aceste vremuri complicate pe care le traversăm cer măsuri ferme, cer atitudine și reacție rapidă. Le solicităm imperativ liderilor PNL să trateze cu discernământ și cu maximă seriozitate starea de necesitate și să ia toate măsurile ca situația să nu degenereze din cauza incompetenței unor oameni puși decorativ și vremelnic în funcții care se dovedesc o pălărie prea mare pentru capul lor.”

Print Friendly, PDF & Email