PSD Timiş: „Cuvântul civilizație nu face parte din vocabularul lui Simion și al acoliților săi”

Sursă foto_ Facebook / George Simion

PSD Timiş reacţionează după protestul AUR de la Timişoara, neautorizat de Primărie. „În frunte cu George Simion, 100 de oameni aduși cu forța și-au strigat așa-zisa nemulțumire, dar ce poate înțelege președintele AUR din ceea ce înseamnă Timișoara, spiritul ei? Gestul lui Simion s-a dorit a fi unul simbolic, însă dânsul trebuie să știe că la Timișoara nu ne jucăm cu simbolurile”, spun social-democraţii timişeni.

 

Cu toate acestea, ne-am dorit să fim gazde primitoare și l-am întâmpinat pe George Simion cu câteva mesaje foarte clare: spunem nu agresorilor, bătăușilor și violatorilor, adică oamenilor de care s-a înconjurat și pe care îi protejează până la final. Cuvântul civilizație nu face parte din vocabularul lui Simion și al acoliților săi, aceștia coborând peluzele agresive în stradă, cu portavoci și țipete descreierate. La Timișoara nu e așa, domnule Simion, dar nu mai este mult până când timișorenii vă vor demonstra că astfel de acțiuni se sancționează aspru. Puțintică răbdare”, transmite PSD Timiş.

Social-democraţii timişeni mai spun că, deşi s-au obișnuit cu apucăturile celor din AUR, le dezavuează total, „dar suntem deschiși dialogului convinși fiind că aceasta este cea mai bună soluție pentru rezolvarea oricărei probleme. Nu urlete, scandaluri și apucături demne de adevărați interlopi.”

 

Print Friendly, PDF & Email