PSD Timiş anunţă constituirea unei noi organizaţii de femei

PSD Timiş anunţă constituirea organizaţiei de femei din Teremia Mare.

 

În prima şedinţă a organizaţiei de femei din Teremia Mare, care a avut loc azi, a fost desemnată ca preşedinte al biroului local Ecaterina Negrău, iar ca vicepresedinţi Emilia Bălan, Rodica Luncan şi Nicoleta Chiricheu, anunţă PSD Timiş, într-un comunicat.

Biroul de conducere al OFSD Teremia Mare este format din zece persoane.

Preşedintele Organizaţiei de Femei Social-Democrate Timiş, Romaniţa Jumanca, spune că este un proiect pe care şi l-au propus de multă vreme. „Doamnele din Teremia Mare au dorit să e organizeze într-o structură în care să activeze şi am răspuns pozitiv invitaţiei deoarece Organizaţia de Femei a PSD este cea mai puternică de pe scena politică din ţara noastră şi scopul nostru este să păstrăm acest statut”, mai spune Romaniţa Jumanca.

Constituirea organizaţiei de femei din Teremia Mare, spune preşedintele executiv al PSD Timiş, Călin Dobra, face parte din strategia de deschidere a PSD spre membri noi şi de atragere de oameni de valoare către social-democraţie.

Potriviz PSD Timiş, OFSD Teremia Mare se bucură şi de sprijinul primarului localităţii, Cornel Vasile Gui, care doreşte transformarea organizaţiei într-una dintre cele mai puternice din Timiş.

Print Friendly, PDF & Email