PSD Timiş acuză Primăria Timişoara că a convocat ilegal o şedinţă a Horticultura SA

La sfârşitul lunii trecute, PSD Timişoara îl acuza în termeni virulenţi pe consilierul primarului Timişoarei că, prin comportamentul său, ar fi blocat ședința SC Horticultura SA, în care urma să fie aprobată prelungirea mandatelor membrilor Consiliului de Administrație. Acum, acuză Primăria că a convocat ilegal o altă şedinţă, pentru azi.

 

Şedința AGA a SC Horticultura SA programată pentru azi s-a făcut în mod nestatutar, „fără acordul tuturor membrilor peste exact 10 zile și nu minimum 30 de zile cum prevede legea de funcționare a societăților comerciale”, transmite PSD Timiş, în numele consilierilor locali social-democraţi.

PSD Timiş susţine că în dimineaţa zilei de azi consilierii sociali-democraţi au fost convocați intempestiv la o ședință AGA a Horticultura SA, care avea un singur punct pe ordinea de zi. „Aceeași ședință AGA a Horticultura SA Timișoara, cu aceeași ordine de zi, a fost convocată de către domnul prof. dr. ing. Moisuc Alexandru, în calitate de președinte al CA, în mod statutar și legal, pentru data de 30 iulie, respectând termenul de convocare de minimum 30 de zile, conform legii de funcționare a societăților comerciale”, susţin reprezentanţii PSD Timiş.

Aceştia mai spun că, acum, există două convocări, una legală și o alta ilegală şi se întreabă de ce atâta grabă din partea echipei Primăriei?

La şedinţa din 25 iunie, consilierii PSD au ieșit din sală în timpul ședinței, pe motiv că refuză „să fie părtași la neregulile și intervențiile necivilizate făcute de obraznicul consilier al primarului”.

 

Citeşte şi: Consilierul primarului Nicolae Robu, acuzat de PSD Timişoara că a disturbat intenţionat o şedinţă a Horticultura SA

Print Friendly, PDF & Email