PSD Timiş acuză PNL Timiş că îi înregimentează primarii dezertori

Supăraţi că PNL Timiş i-a racolat primari, PSD Timiş transmite că nu va mai accepta traseiști, nu va mai tolera candidați care să schimbe culorile și sigla după cum bate vântul guvernării: „Stop traseiștilor! Stop trădătorilor!”

 

Politica de racolări dusă de PNL în județ este dovada vie că disperarea de a capitaliza voturi e mare, la fel de mare ca panica legată de viteza cu care coboară galben-albaștrii în sondaje. Compromisul politic făcut sub stresul pierderii puterii este o pată imensă pe obrazul șefilor liberali care au defilat ani de zile atât cu sloganul că promovează meritocrația, cât și cu cel în care se poziționează pe viață și pe moarte anti PSD. Ori fix acum arată că au mințit lumea cu nerușinare, după ce apar concret dovezi că înregimentează cu arme și bagaje primari alb-roșii care dezertează. Iar echipa de șoc a celor doi Alini – Nica și Popoviciu – pune presiune pe primari PSD din tot județul”, transmite PSD Timiş printr-un comunicat de presă.

Social-democraţii susţin că cei doi negociatori, care adună tot „balastrul (probabil, balastul – n.r.) politic care poate să le întărească obținerea de voturi pentru Consiliul Județean Timiș”, sunt protejați de binecuvântarea lui liderul liberal Nicolae Robu.

Social democraţii – care se declară o echipă de oameni tineri, care pun preț pe cuvânt şi respectă maturitatea celor care au istorie în partid – afirmă că „vremurile noi au adus o schimbare majoră la PSD Timiș: principii care dacă sunt spuse, trebuie respectate. Așa că declarăm cu tărie că indiferent de consecințe, indiferent că vom pierde voturi, indiferent că vom pierde procente electorale, nu vom mai accepta compromisuri. Nu vom mai accepta traseiști, nu vom mai tolera candidați care să schimbe culorile și sigla după cum bate vântul guvernării.”

„E timpul să facem lucrurile după alte principii și să dovedim că politica de astăzi se face diferit. Schimbarea începe cu noi și prima regulă după care ne ghidăm este că nu negociem cu trădătorii. Pentru că oricine trădează azi, va trăda și mâine. Așa că stop traseiștilor! Stop trădătorilor!”, se mai precizează în comunicatul PSD Timiş.

Print Friendly, PDF & Email