PSD Timiş acuză: „Japcă cu banii din ultima rectificare de la Guvern”

PSD Timiş se declară nemulţumit de modul în care au fost distribuite fondurile guvernamentale la ultima rectificare bugetară de la Guvern.

 

„Fondurile au fost împărțite exclusiv pe criterii politice, în funcție de culoarea primarului. Sloganurile prețioase afișate de liberali în campaniile electorale recente nu pot masca o hoție ca aceasta, în care banii merg cu prioritate la primarii de casă ai președintelui Nica”, acuză, într-un comunicat de presă trimis redacţiei, PSD Timiş.

Potrivit social-democraţilor timişeni, Recașul primește 55.000 de lei, adică de trei ori mai puțin ca Dudeștii Noi și de șase ori mai puțin decât Dudeștii Vechi. Localitatea Șag primește 52.000 de lei, de patru ori mai puțin ca Sânandrei, iar Remetea Mare primeşte 59.000 de lei, prin comparație cu Pișchia care a primit de trei ori mai mult.

PSD Timiş îl numeşte pe preşedintele liberal al Consiliului Judeean Timiş, Alin Nica, „politruc”, acuzându-l că „nu depășește nivelul de primar de comună”, iar despre prefectul Liliana Oneț spune că „îşi confirmă imaginea de om fără valoare, docil executant de partid”.

„Conducerea liberală a județului nostru demonstrează ceea ce se vede și în plan național, unde negocierile sunt întinse ca elasticul doar pentru a obține putere cât mai multă, și anume că ciolanul trebuie ținut cu dinții iar clienții de partid trebuie serviți cu prioritate”, mai transmite PSD Timiş, din opoziţie că, la putere, comportamentul a fost similar.

Print Friendly, PDF & Email