PSD Timiș a redeschis Clubul Social Democrat, ca o platformă de dezbatere publică

Clubul Social Democrat Timiș, care își propune să adune persoane cu gândire de stânga, membri și simpatizanți de partid politic, devina activ din nou, anunță PSD Timiș.

 

Clubul Social Democrat Timiș, despre care PSD Timiș spune că este un forum de stânga modern și progresist, cu o orientare europeană, și-a reluat ieri activitatea.

Clubul, care își propune să adune persoane cu gândire de stânga, membri și simpatizanți de partid politic, va funcționa ca o platformă de dezbatere publică la care va avea acces oricine dorește să aibă o implicare activă. Scopul este de a promova și susține statul de drept, democrația socială și libertățile cetățenilor, libera dezvoltare a personalității umane și egalitatea în drepturi, mai transmite PSD Timiș.

Adăugând că acest Club Social Democrat Timiș își propune să analizeze în mod obiectiv și critic realitatea social-politică a țării, a județului și a Timișoarei, să identifice nevoile social-politice ale timișenilor, să ofere soluții pentru îmbunătățirea deciziei politice și administrative, să sprijine proiectele culturale locale, să medieze dialogul dintre cetățeni și instituțiile politice și administrative, oferind suportul membrilor clubului, specialiști în diverse domenii de activitate.

Ne dorim ca acest proiect înclinat spre dialog să atragă participanți din toate categoriile de vârstă și nu numai. Fac un apel pe această cale către toți simpatizanții și membrii PSD din Timiș să dea dovadă de curaj și inițiativă și să se înscrie într-un dialog constructiv în dezbaterile organizate de CSDT”, declară Călin Dobra, președinte interimar al PSD Timiș.

Print Friendly, PDF & Email