Protest în faţa sediului PSD Timiş, faţă de modificarea legilor Justiţiei

Peste 100 de timişoreni au protestat în faţa sediului PSD Timiş, nemulţumiţi de modificarea legilor Justiţiei, susţinând că prin aceasta se deschide calea „statului criminal”.

 

Protestul s-a derulat, luni seara, sub semnul „#rezistăm pentru Justiţie” şi motto-ul „Noi în loc să colindăm, ieşim să protestăm”, majoritatea fiind tineri care purtau bannere cu inscripţia „6, vin studenţii”, anunţă Agerpres.

Am venit în faţa sediului PSD pentru că aici este cuibul de vipere. E important să se audă în ţară”, a declarat unul dintre protestatari.

„PSD, ciuma roşie”, „Parlament penal, marş la tribunal”, „DNA să vină să vă ia”, „Ieşiţi din casă, dacă vă pasă” au fost câteva dintre lozincile scandate de protestatari.

Disperarea este atât de mare, încât şi noi ne punem întrebarea ce să mai facem. Nu e vorba doar de marea corupţie. Prin modificările pe care le aduc la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală există riscul ca această ţară să intre efectiv sub imperiul criminalităţii. Premisele sunt din ce în ce mai întunecate”, a declarat Doru Botoiu, membru al Societăţii Timişoara, prezent la protest.

Print Friendly, PDF & Email