Proiectul de modernizare a Complexului sportiv Bega, în licitaţie

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea şi extinderea Complexului sportiv Bega.

 

Municiaplitatea a publicat pe platforma Serviciului Electronic al Achizițiilor Publice anunțul pentru contractarea serviciilor de proiectare pentru realizarea Expertizei tehnice şi a Documentație de avizare a lucrărilor de investiții pentru refuncționalizarea, modernizarea și extinderea pe verticală, la două etaje, a Complexului Sportiv Bega, amplasat pe Intrarea Zânelor nr. 2. Anunțul de participare poate fi găsit la acest link.

„Pregătim mai multe proiecte de investiții în infrastructura sportivă de cartier a Timișoarei – bazine, stadioane, baze sportive. Astăzi am lansat licitația pentru refuncționalizarea complexului sportiv din Dacia și urmează în curând un proiect în cartierul Ronaț, la stadionul de rugby”, transmite primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Valoarea estimată a contractului este de apropae 240.000 de lei fără TV. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6 septembrie, ora 15. Durata contractului va fi de 60 de zile.

Lucrările la această investiție, transmit reprezentanţii Primăriei, vor avea ca rezultat un complex sportiv modern, cu două bazine de înot semi olimpice, grupuri sanitare, vestiare și anexe administrative la parter, două săli de gimnastică, una pentru fete și una pentru băieți, grupuri sanitare și spații anexe la etajul I, în timp ce la etajul doi vor fi spații de așteptare, relaxare și administrative.

În următoarea perioadă va fi lansată și achiziția pentru servicii de proiectare pentru realizarea Expertizei tehnice şi a Documentație de avizare a lucrărilor de investiții pentru refuncționalizarea terenului de sport, pentru reabilitare și extinderea clădirii existente, pe str. Pictor Aman nr.11. Valoarea estimată a serviciilor de proiectare pentru terenul de sport este de peste 173.000 de lei fără TVA.

Print Friendly, PDF & Email