Program de psihoterapie online, lansat de Universitatea de Vest din Timişoara

Universitatea de Vest din Timișoara lansează astăzi un nou program online de psihoterapie. Programul Recovery este destinat persoanelor care prezintă simptomatologie caracteristică anxietăţii şi depresiei. În acelaşi timp, programul este conceput pentru îmbunătăţirea unor parametri ai sinelui, cum ar fi de exemplu, stima de sine.

 

Programul Recovery include nouă module, elaborate pornind de la manualul de tratament transdiagnostic propus de prof. dr. David H. Barlow şi colaboratorii săi. Scopul programului este de a facilita diminuarea simptomelor anxioase și depresive.

Livrarea programului se va face exclusiv online și are o durată de nouă săptămâni. Recovery poate fi accesat de către orice persoană care cunoaște limba română și deţine o conexiune la internet.

Persoanele care doresc să beneficieze de acest program, care va dura nouă săptămâni, se pot înscrie gratuit pe pagina de web a proiectului: http://e-cbt.ro. Odată înscrise, acestea vor fi direcționate către chestionarele de screening. Vor fi selectate pentru parcurgerea modulelor doar persoanele care pot beneficia în mod maximal de acest program, anunţă reprezentanţii UVT.

Numărul de locuri nu este limitat, dar perioada de înscriere în program este de o săptămână, începând de luni, 18 martie.

 

Print Friendly, PDF & Email