Program de îngrijire a spațiilor verzi și parcurilor în toate zonele Timişoarei

Sursă foto: Primăria Timişoara

Primăria Timișoara anunţă că are programate, în perioada aceasta, numeroase intervenții de îngrijire a spațiilor verzi din toate cartierele. Prioritate au școlile, parcurile, locurile de joacă și bulevardele mari, unde am intervenit deja de patru ori până acum, de la începutul sezonului. În aceste zone, sunt programate și în continuare intervenții frecvente pentru a menține un nivel ridicat de curățenie și estetică.

 

Echipele societăților din subordinea Primăriei și ale firmelor contractate lucrează cu program prelungit și desfășoară activități pe teren, inclusiv în zilele de weekend, transmite Municipalitatea. De asemenea, a fost cosită iarba și pe arterele și spațiile verzi aflate la ieșirea din oraș: Calea Aradului, Torontalului, Calea Lugojului și Calea Șagului. În aceste zile se desfășoară lucrări de întreținere a spațiilor verzi pe faleza Bega, în Parcul Central, pe bulevardul  C.D. Loga, strada 20 Decembrie, zonele Tazlău, Mesteacănului, Ciocârliei, locul de joacă Nekrasov și în parcurile Clăbucet și Dacia. Se execută și tăieri de corecție, acolo unde este cazul sau unde există solicitări.

Astăzi, echipele de la Horticultura sunt în zona centrală și cosesc în Parcul Catedralei, pe faleza Begăi (între podul Mihai Viteazu – și podul Modoș), în Parcul Copiilor și Alpinet, la Fântâna cu punctele cardinale și în zona Pasajului Jiul.

Echipele Rogera intervin la Școala Gimnazială nr. 6, de pe str. Vulturilor, și în zonele străzilor Paganini, Podgoriei, C. Notarra, b-dul Cetății, străzile Mendeleev și Tibrului, Calea Aradului, străzile Holdelor, Sf. Apostoli Petru și Pavel, scuarul Căprioarei, pe locul de joacă de pe Inocențiu Klein.

Echipele Barierra au programate lucrări de cosire și întreținere la Grădinița PP 2, de pe str. Herculane, în scuarul Arcidava, pe Calea Martirilor, str. Martir Ioan Stanciu, Aleea Sănătății, zona Casa Austria, str. Memorandului, la Casa Tineretului, str. Surorile Martir Caceu, Piața Axente Sever, zona complex – str. Milcov, Nicolinț, Miorița, Mehadia, L. Catargiu, C. Darwin, C. Sălceanu, în zona de case cuprinsă între străzile Bucegi, Crișul, Someș, Carpați, Ronten, Stejarul, Bradul, Cerna, Guttenberg.

Print Friendly, PDF & Email