Profi angajează salariații altor retaileri, care au fost disponibilizați

Profi oferă ajutor celor care, forţaţi de împrejurările actuale, intră în şomaj tehnic. Reprezentanții anunță că au discuţii cu mai mulţi retaileri nealimentari în vederea preluării unei părţi din salariaţii pe care aceştia îi disponibilizează.

 

Facem pregătiri pentru perioada următoare, când ne aşteptam să ne mărim considerabil efectivele, deoarece acum misiunea noastră principală nu mai sunt afacerile, ci să acţionăm ca o organizaţie privată care hrăneşte populaţi”, declară Pawel Musial, directorul general în exerciţiu al magazinelor Profi.

Cu peste 1200 de magazine şi 18.000 de angajaţi în mai mult de 500 de localităţi, în multe dintre ele fiind singurul retailer alimentar, Profi se află în situaţia de a fi reţea care să îşi poată asuma o astfel de misiune la nivel naţional.

„Profi se pregăteşte din toate punctele de vedere pentru a onora acest rol. Mai mult deca atât, apelează la sprijinul autorităţilor de la toate nivelurile că, prin coordonarea cerinţelor şi mesajelor, să faciliteze îndeplinirea acestei misiuni din perspectiva aprovizionării, transportului mărfurilor şi al angajaţilor, ca şi din cea a firmelore care prin produsele şi serviciile lor fac posibilă funcţionarea în condiţii bune a reţelei, a retailului alimentar în general”, transmit oficialii magazinelor Profi.

Print Friendly, PDF & Email