Profesor de la Universitatea de Vest Timişoara, numit secretar de stat în Ministerul Educației

Universitatea de Vest Timisoara Foto EyeintheskyTimișoara este, de câteva zile, reprezentată la nivel înalt în Ministerul Educaţiei.

 

Nicoleta Claudia Moldovan, profesor la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor din cadul Universităţii de Vest Timişoara, a fost numită secretar de stat în cadrul Ministerului Educației, prin decizia premierului Dacian Cioloș, la propunerea ministrului Mircea Dumitru. Aceasta va avea în portofoliu asigurarea și evaluarea calității atât în învățământul superior, cât și în cel preuniversitar, anunţă UVT.

Consider că activitatea managerială desfășurată la nivel departamental în cadrul UVT, precum și cea realizată în calitate de expert evaluator ARACIS, mă aduc acum în postura de a contribui la dezvoltarea unei culturi instituționale a calității entităților furnizoare de educație, care să confere un grad de încredere ridicat procesului educațional, de natură să satisfacă standardele impuse de piața muncii”, declară prof. univ. dr. Nicoleta – Claudia Moldovan.

Rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, este de părere că activitatea Universității a fost un factor important în desemnarea unui secretar de stat din cadrul instituției şi se arată convins că aceasta va putea „influența pozitiv învățământul pe termen lung, cu măsuri care să corecteze nedreptăți acumulate în anii trecuți, dar și inițiative pliate pe necesitățile actuale”.

Un alt profesor universitar, Florin Moțiu, cadru universitar la Facultatea de Drept a UVT, ocupă de asemenea funcția de secretar de stat, în Ministerul Justiției.

Print Friendly, PDF & Email