Profesionişti din diverse domenii, pe lista de candidaţi a PSD Timiş pentru Consiliul Local Timişoara (P)

Voichița Lăzureanu, candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Timișoara, are alături o redutabilă echipă de profesioniști.

Lista de candidați ai PSD Timișoara pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 este deschisă de tânărul Sebastian Răducanu, secretarul executiv al organizaţiei, care este şi opţiunea pentru postul de viceprimar. Sebastian Răducanu este absolvent a două facultăţi, având specializarea de economist-jurist. În momentul de faţă este antreprenor, director la un grup de firme şi preşedinte al echipei BC Timba, care ani de zile a activat în liga naţională de baschet.

Pe locul II se află profesorul Sorin Ionescu, directorul Colegiului Bănăţean, una dintre cele mai renumite instiţuţii de învăţământ din Timişoara. Acesta este actualmente şi consilier local, secretarul Comisiei pentru administraţie locală, juridică, ordine publică, drepturile omului şi probleme ale minorităţilor. Ionescu este un profesor de istorie remarcabil și un manager ușor de declarat „de nota 10”, pentru modul în care reușește să conducă instituția de învățământ, de ani buni.

Pe listă se regăseşte apoi Andra Lăpădatu, care este în momentul de faţă consilier municipal. Tânăra a absolvit Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul Universităţii Politehnica şi lucrează ca ABAP consultant la o prestigioasă firmă de IT.

Locul patru este ocupat de Radu Ţoancă, fost jurnalist şi fost director al unui club sportiv municipal, care a mai ocupat în trecut postul de consilier local, timp de două mandate.

Pe lista PSD se regăseşte şi Ioan Ștefan Szatmari, consilier local în mandatul 2016-2020, consilier judeţean în perioada 2012-2016 şi director general al celei mai importante companii timișorene din domeniul hotelier.

Următoarele două locuri sunt ocupate de reprezentantele Organizaţiei de Femei a PSD Timiş. Este vorba despre Gabriela Popovici, de profesie economist, în prezent consilier municipal şi preşedintele Comisiei Buget din Consiliul Local Timişoara, şi despre Luminița Țundrea, reputat avocat al Baroului Timiş şi consilier local, membru al Comisiei pentru administraţie locală.

Următoarea poziţie este ocupată de unul dintre cei mai renumiţi medici timişoreni, Octavian Mazilu, şeful Clinicii Chirurgie II şi Oncologie a Spitalului Municipal Timişoara. Acesta este profesor universitar doctor la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara şi consilier municipal, membru al Comisiei pentru administrarea domeniului public şi privat.

Răzvan Barta este următoarea propunere a PSD pentru Consiliul Local la alegerile din 27 septembrie. Tânărul este absolventul Facultăţii de Drept din cadrul UVT şi ocupă funcţia de preşedinte al TSD Timişoara.

Locul zece pe listă este ocupat de regizorul Ion Ardeal Ieremia, fost secretar de stat la Ministerul Culturii în Guvernul PSD, care a mai ocupat postul de consilier municipal. Ieremia este un regizor foarte apreciat și o personalitatea a culturii timișorene.

PSD continuă lista cu Loredana Florineta Olajos, de la PPU(sl), partenerii de alianță pentru aceste alegeri locale. Candidata umaniștilor a studiat Dreptul şi are propria afacere.

Simona Ecaterina Bejan ocupă locul doisprezece pe lista de consilieri locali. Candidata PSD este profesor de matematică și conduce de ani buni Liceul Tehnologic Transporturi Auto din Timișoara.

 

Print Friendly, PDF & Email