Procuror agresat de o femeie încătuşată

Catuse Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cer azi arestarea preventivă a unei femei acuzate de agresarea unui procuror.

 

Loredana Macrea, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, a fost lovită, ieri, în faţă, de o femeie încătuşată, potrivit Impact Press. Nuţu Maria Mirabela fusese prezentată, ieri judecătorilor de la Judecătoria Timuşoara, cu propunere de arestare preventivă, Loredana Macrea fiind procurorul desemnat să susţină în faţa instanţei propunerea de arestare preventivă. După dispunerea arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile şi după înmânarea unui exemplar al mandatului de arestare preventivă, Nuţu Maria a lovit-o pe Loredana Macrea, în plină figură, cu mâinile încătuşate, şi a ameninţat-o cu bătaia, după eliberare. Procurorul a suferit leziuni corporale ce necesită trei zile de îngrijiri medicale.

Inspectoratul de Poliţie Timiş face verificări pentru a stabili dacă poliţiştii care au însoţit-o pe inculpata aflată în stare de reţinere au respectat legea privind procedura de pază şi supraveghere a persoanelor arestate sau reţinute.

Azi, Nuţu Maria este prezentată magistraţilor Judecătoriei Timişoara, cu propunere de arestare preventivă, pentru ultraj.

Print Friendly, PDF & Email