Pro România Timiș: „Solicităm Municipalităţii și Colterm să găsească cu celeritate soluţii pentru ca timişorenii să beneficieze în condiţii normale de apă caldă”

Partidul ProRomânia, filiala Timiș solicită Municipalității şi conducerii societăţii de termoficare Calor „să depună întreaga diligenţă” pentru soluţionarea situaţiei în care a ajuns societatea de termoficiare a oraşului Timişoara, lăsând timişorenii fără apă caldă în repetate rânduri.

 

Pro România Timiș atrage atenția asupra situaţiei critice în care se află Colterm SA, din cauza deciziei luate de E.On Gaz de a sista furnizarea gazului către societatea de termoficare, atât din cauza unor datorii de peste două milioane de lei, cât și datorită faptului că reprezentanții Coterm nu și-au respectat obligațiile privind efectuarea reviziei tehnice la instalațiile de furnizare a gazului și cere Primăriei Timișoara soluționarea acestei situații.

În această săptămână, mai spun reprezentanții Pro România Timiș, și sediul central al Colterm SA a fost scos la licitație de un executor judecătoresc, tot pentru o datorie către E.ON Gaz de 15 milioane de lei. „Conform Departamentului de Comunicare E.On Gaz, societatea Colterm SA doar în acest an a acumulat datorii către furnizorul de gaz de peste 8,2 milionae de lei, toate aceste sume restante având termenul de scadenţă depăşit, astfel că măsura luată de E.On Gaz privind sistarea gazelor este una legală”, declară președintele Pro România Timiș, Miroslav Stanici.

Având în vedere situaţia critică în care se află societatea de termoficare, Partidul PRO România, filiala Timiş, solicită atât Municipalităţii, cât şi conducerii societăţii Colterm SA să găsească „cu celeritate„ soluţiile necesare pentru ca timişorenii să beneficieze în condiţii normale de apă caldă.

În prezent, de serviciile societăţii Colterm SA, beneficiază aproximativ 61.000 de abonați în Timișoara, atât persoane fizice, cât și juridice.

Print Friendly, PDF & Email