Prinţesa urbană vine la Timişoara

Ioana Chicet Macoveciuc Foto Arhiva personalaIoana Chicet-Macoveciuc, autoarea blogului Prinţesa urbană, îşi va lansa, sâmbătă, la Timişoara, cartea „O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă.

 

Blogul Prinţesa urbană, cunoscut şi apreciat de părinţii care doresc să îşi educe copiii cu blândeţe, este punctul de plecare al cărţii semnate de Ioana Chicet-Macoveciuc, O să te ţin în braţe cât vrei tu şi încă o secundă.

Articolele publicate online pe acest blog conţin experienţe personale, toate povestite într-un mod relaxat şi natural. Din 2012, de când a devenit mamă, şi până azi a construit o comunitate de  mii de mame care o citesc pentru a zâmbi sau pentru a afla informaţii practice legate de viaţă de părinte.

Volumul cuprinde punctele de cotitură ale vieţii Ioanei, care au transformat-o în mama de acum şi în ambasadoare a educaţiei fără violenţă şi a iubirii necondiţionate.

Este o lectură reconfortantă care se adresează în primul rând părinţilor şi răspunde la întrebări legate de copii: cum e mai bine să naşti, cum să nu îţi loveşti copilul, ce poţi face atunci când copilul are crize de furie. Ca un rezumat, cartea este despre cum să creşti copii liberi şi fericiţi”, spune Lăcrămioara Stremtan, managing partner la Tomky. Evenimentul a fost posibil datorită sponsorului Bebe alintat şi a fost organizat de grădiniţa Artă în nori şi Tomky.

Lansarea de la Timişoara, a opta a acestei cărţi, va avea loc la Cafeneaua Verde, din Piaţa Libertăţii, de la ora 16.

Vom vorbi despre educația cu blândețe, despre limite și libertăți, despre iubire și ținut în brațe cât vor ei și cât vrem noi. Intrarea este liberă, cartea va fi disponibilă la preț redus, vom avea timp și de autografe și de poze”, spune Ioana Chicet-Macoveciuc.

Print Friendly, PDF & Email