Prins la Ghilad după ce a jefuit o bijuterie din Franţa

Poliţiştii timişeni au reţinut un bărbat dat în umărire internaţională de autorităţile franceze, după ce a jefuit o bijuterie.

catusePoliţişti timişeni au reuşit să prindă un alt urmărit internaţional, la nici două săptămâni de la reţinerea timişoreanului M. Norbert, urmărit de autorităţile germane. De această dată, oamenii legii l-au reţinut pe B. Eugen, un tânăr de 28 de ani, din Ghilad, care era dat în urmărire internaţională de autorităţile franceze, încă de anul trecut, pentru tâlhărie, asociere la grup infracţional şi tentativă de omor. El a fost prins, în 26 august, de poliţişti ai Secţiei 9 Rurale Jebel, la Ghilad. Bărbatul a fost prezentat Parchetului Curţii de Apel Timişoara, unde i s-a confirmat mandatul european. Drept urmare, pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 29 de zile. El se află acum în arestul IPJ Timiş, în aşteptarea extrădării.

B. Eugen este acuzat de autorităţile franceze că în 20 iulie 2012,alături alte două persoane, a jefuit o bijuterie din Franţa, înainte agresându-l angajatul bijuteriei cu un pistol cu electroşoc.

Potrivit Mirelei Drăghicioiu, purtător de cuvânt al I.P.J. Timiş, cazurile de urmăriţi prinşi de poliţişti timişeni au fost rezolvate, în cea mai mare măsură, de Compartimentul „Urmăriţi”. Au mai fost cazuri, cum este şi cel al lui M. Norbert, care a fost prins în urma unui control de rutină. Dar de cele mai multe ori, cei urmăriţi în ţară sau în străinătate au fost depistaţi în urma unor ponturi primite de oamenii legii.

Print Friendly, PDF & Email