Primul milion de pasageri transportaţi de Ryanair din şi spre Timişoara (P)

Ryanair a sărbătorit astăzi transportarea unui milion de clienți din şi către Timișoara, de la data primului său zbor la tarif redus, în septembrie 2016.

 

Mihai Șerban Cotabiţiu a fost clientul cu numărul1.000.000 al Ryanair, care a călătorit către Timișoara din Milano Bergamo. Ruta aceasta este parte a programului Iarna 2018 Timișoara, care mai include și ruta internă către București care se bucură de un grad mediu de încărcare de 99%, spun reprezentanţii Aeroportului Internaţional Timişoara.

Ryanair a sărbătorit transportarea clientului 1,000,000 din/către Timișoara prin scoaterea la vânzare a locurilor de la 9.99 de euro pentru călătorii, în noiembrie și decembrie. Aceste locuri la tarife reduse sunt disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, duminică, 14 octombrie.

„Suntem încântați să sărbătorim transportarea unui milion de clienți care au călătorit de pe sau către Aeroportul Internațional Timișoara de la data primului zbor, în septembrie 2016. În această iarnă, clienții din Banat, dar și oaspeții pot să aleagă din două rute către București și Milano Bergamo și să se aștepte la noi îmbunătățiri”, declară Denis Barabas, Deputy Manager CEE & Balkans, Ryanair.

La rândul său, Daniel Idolu, directorul Aeroportului Internațional Timișoara, spune că parteneriatul pe care Aeroportul îl are cu compania Ryanair este solid: „Suntem bucuroşi că astăzi, după doi ani de operare pe Aeroportul Timișoara, sărbătorim împreună 1 milion de pasageri transportați. Le mulțumim partenerilor noștri pentru încredere și sperăm ca în curând să deschidă noi rute spre alte destinații.”

Clienții și oaspeții Ryanair din Banat se pot bucura acum de tarife mai mici și de ultimele îmbunătățiri ale programului Always Getting Better care include:  tarife reduse pentru bagaje, Ryanair Rooms cu 10% în credit de zbor şi Ryanair Transfers – opțiuni variate de transport terestru cu noul partener Car Trawler.

Print Friendly, PDF & Email