Primul charter de vacanță spre Antalya decolează de pe Aeroportul Timişoara

Foto. Facebook AnimaWings

Începând de vineri, 21 august, operatorii de turism vor pune la dispoziția turiștilor primul charter de vacanță, din acest an, ce va decola de pe Aeroportul Internaţional Timișoara spre Antalya, anunţă reprezentanţii aeroportului.

 

Astfel, primul zbor charter de vacanță cu destinația Antalya va fi operat de compania aeriană AnimaWings. De asemenea, este pentru prima dată când noua companie aeriană va opera pe Aeroportul Timișoara. Aeronava de tip Airbus A320 va ateriza la Timișoara la ora 12, urmând mai apoi să decoleze la 12.45 spre destinația Antalya, unde va ajunge la ora 14:45.

Operatorii de turism le oferă turiștilor posibilitatea de a ajunge în Antalya și sâmbăta. Astfel, cel de-al doilea zbor charter de vacanță cu destinația Antalya va fi operat de compania aeriană Tarom, începând din 22 august, după următorul orar de zbor: aterizare pe Aeroportul Timișoara la ora 12.30, decolare la ora 13.30, aterizare pe Aaeroportul din Antalya la ora 15.40.

„Debutul zborurilor charter de vacanță către Antalya este un moment așteptat atât de Aeroportul Timișoara, cât și de turiști. Anul trecut, mai bine de jumătate dintre pasagerii curselor charter, operate de pe Aeroportul Timișoara, și-au petrecut vacanța de vară în stațiuni din Turcia. Ne dorim ca și în acest sezon estival, gradul de încărcare către destinațiile de vacanță să fie cât mai mare, iar turiștii români să aibă posibilitatea de a beneficia de un sejur plăcut în orice destinație de vacanță cu zbor direct din Timișoara”, declară directorul aeroportului, Dorel Grădinaru.

Print Friendly, PDF & Email