Primarul Timişoarei: „Sunt uluit să asist la o nouă campanie împotriva companiilor multinaţionale”

Primarul Timişoarei îi acuză pe prim-ministrul Mihai Tudose, pe președintele PSD, Liviu Dragnea, și pe „ceilalți psd-iști, inclusiv trepădușii locali” că, vorbesc despre multinaționale în termeni preluați de la „înaintașii lor, comuniștii”, considerându-le „dușmanii poporului”.

 

„Oameni buni, multinaționalele au creat în România o mulțime de locuri de muncă, asigură o bună parte din exporturile noastre, asigură venituri frumoase pentru o mulțime de cetățeni, au adus know-how și tehnologii de ultimă oră, modele de management performant, culturi organizaționale sănătoase, au creat pentru tinerii noștri șanse să lucreze pe același palier cu colegii lor de generație din cele mai avansate țări ale lumii, de multe ori chiar în echipe world wide, și, implicit, să se împlinească și să se și simtă împliniți profesional, material și social aici, acasă”, scrie într-un mesaj postat pe o reţea de socializare primarul liberal al Timişoarei, Nicolae Robu.

Acesta spune că, de când a fost ales primar, încurajează și sprijină efectiv continuu venirea și dezvoltarea în Timișoara a multinaționalelor și promite că o va face și în continuare: „Spun răspicat: «haideți în Timișoara și, în continuare, înființați-vă, creșteți și înfloriți! Veți avea tot sprijinul meu și tot respectul – respectul meu, respectul întregii administrații publice și respectul timișorenilor. Puteți fi siguri că veți dispune de o forță de muncă excelentă, cu care veți putea ține ștacheta performanței sus, sus de tot».”

Nicolae Robu mai spune că nu ar vrea ca „aceiași blasfemiatori” să deducă din această luare de poziție a sa că ar neglija firmele românești, majoritatea mici și mijlocii. „Am tot respectul, toată admirația și tot sprijinul și pentru ele, dar contextul politic național m-a făcut să dedic o luare de atitudine astăzi multinaționalelor”, adaugă primarul Timişoarei, transmiţându-le şi multinaționalelor și firmelor românești, mult succes.

Print Friendly, PDF & Email