Primarul Timișoarei s-a alăturat protestului pentru autostrăzi #şîeu

Nicolae Robu, primar al Tiimișoarei și lider al PNL Timiș, s-a alăturat protestului pentru autostrăzi #şîeu. În drum spre București, la ora 15 a oprit mașina 15 minute.

 

Nicolae Robu a anunţat că se alătură campaniei #şîeu, la ora 15 se va opri din activitate timp de 15 minute. Nicolae Robu se afla în drum spăre București, când a oprit în semn de susținere față de #șîeu.

Nu pot să le cer angajaţilor, că e zi scurtă astăzi, să vină sau să-i ţin până la ora 15. Ce pot să vă spun este că eu astăzi voi fi în drum spre Bucureşti şi la ora 15 mă voi opri undeva şi împreună cu colegii cu care ne deplasăm vom participa la protest. O să încercăm să facem o transmisie live a protestului nostru. Mă opresc din activitate 15 minute, activitate care va fi la acea oră deplasarea la Bucureşti”, a anunțat Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook, potrivit Mediafax.

Acesta mai spune că în doi ani România şi-ar putea pune la punct reţeaua de autostrăzi: „Trebuie să fim conştienţi că una din cele mai mari lipsuri ale ţării noastre este lipsa autostrăzilor. Este inadmisibil ca în anul 2019, o ţară cu potenţialul României, de mărimea României, să aibă o reţea de autostrăzi atât de redusă. După părerea mea, dacă ar trebui să facem o listă de priorităţi, ce trebuie să facem în ţara noastră cel mai stringent acum, pe prima poziţie ar trebui să trecem autostrăzile. Trebuie multe altele, dar cu asta trebuie să începem, pentru că aici trebuie o concentrare de forţe, în doi ani ne putem pune la punct, în doi ani, dacă într-adevăr este o prioritate în fapte, şi nu în vorbe.”

 

Print Friendly, PDF & Email