Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, implicat într-un accident rutier uşor

Nicolae RobuPrimarul Timişoarei, Nicolae Robu, a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier uşor, în timp ce vizita mai multe şantiere din oraş. Acesta declară că de vină a fost şoferul său, care nu s-a asigurat într-o intersecţie, unde maşina Primăriei a fost lovită de un autoturism de teren.

 

Accidentul a avut loc miercuri după-amiază, la intersecţia străzii Aurel Popoviciu cu strada C-tin Brâncuşi, din cartierul Tipografi, din Timişoara, unde maşina de serviciu a primarului, condusă de şoferul Municipalităţii, Vasile Paraschiv, a fost lovită de un autoturism de teren. În autoturismul Primăriei se aflau primarul Nicolae Robu, viceprimarul Dan Diaconu şi directorul Direcţiei Tehnice, Culiţă Chiş, aflaţi în vizită la şantierele din oraş, a fost implicată într-un accident de circulaţie.  

Primarul Nicolae Robu afirmă că accidentul s-a produs din vina şoferului său, care nu s-a asigurat la intrarea într-o intersecţie. Edilul spune că a plecat la şantiere, în vizită pe trasee când, la o intersecţie din  zona Tipografi, maşina a intrat în coliziune cu o maşină de teren. „Şoferul nostru a fost de vină. Din fericire, nu au fost viteze mari, nici la noi, nici la cealaltă maşină. A fost o situaţie simplă: şoferul nostru a intrat în intersecţie şi maşina cealaltă venea perpendicular”, declară, citat de Mediafax, primarul Nicolae Robu. Potrivit acestuia, nu a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de poliţie la locul accidentului, cei doi şoferi urmând să încheie o înţelegere amiabilă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Print Friendly, PDF & Email