Primarul Timişoarei, nemulțumit de fondurile primite de la Guvern

Primarul Timișoarei consideră că este anormal ca investiții mari precum stadionul, o sală polivalentă sau centura orașului să nu fie finanțate de la bugetul de stat. Acesta spune că îşi doreşte să fie primit într-o audiență de premierul Viorica Dăncilă, pentru a discuta această situație, potrivt Rdaio Timişoara.

 

Astea se fac cu bani de la bugetul de stat sau din fonduri europene obținute de ministere, că noi nu putem obține aici în Timișoara, de exemplu, fonduri europene pentru centură. Nu se poate, nu ne finanțează nimeni nici sala polivalentă, nici stadion. Și atunci aceste obiective trebuie făcute cu bani de la bugetul de stat. Noi facem un stadion dar mai mic, în Calea Buziașului, facem atât cât putem, facem noi cu resursele pe care le avem”, a declarat, la Radio Timişoara, Nicolae Robu.

Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan, i-a solicitat premierului Viorica Dăncilă inclusiv finanțare pentru o sală polivalentă de 16.000 de locuri în Timişoara, în timpul unei vizite pe care primul-ministru a făcut-ovineri, 10 mai, la Mitropolie Banatului.

Premierul Dăncilă nu s-a întânit şi cu primarul Nicolae Robu, acesta declarând că aștepată o altă ocazie pentru a cere finanțări pentru proiectele mari ale Timișoarei.

Print Friendly, PDF & Email