Primarul Timișoarei îşi angajează încă doi consilieri personali

Foto: Petru Cojocaru

Dana Lazăr și Bogdan Marta completează echipa de șase consilieri personali ai primarului Timişoarei, Dominic Fritz, alături de Simona Fiț, Rudolf Graef, Loredana Pintea și Val Mureșan.

 

Foto: Petru Cojocaru

Dana Lazăr, în vârstă de 36 de ani, va fi consilier pe problematici europene, de la proiecte pe fonduri UE, la relații cu instituțiile Uniunii. Potrivit Primăriei Timişoara, aceasta este licențiată în psihologie la Universitatea Tibiscus și în automatică și calculatoare la Universitatea Politehnica. A profesat în specializările de bază, dar a dezvoltat un interes pentru afaceri europene, din perioada studenției, susţin reprezentanţii Primăriei; a scris și a coordonat proiecte europene pentru tineri în cadrul Fundației Student Plus Timișoara și a susținut ateliere interactive pe teme europene pentru Centrul de informare Europe Direct Timișoara. Așa a fost recrutată de europarlamentarul USRPLUS Vlad Botoș, pentru care a lucrat din 2019, ca asistent local în cabinetul acestuia din cadrul Parlamentului European.

Foto: Petru Cojocaru

Bogdan Marta este jurnalist de 17 ani. A lucrat ca redactor la Bănățeanul, Mediafax, Agenda și Timiș Online unde a fost redactor-șef timp de opt ani. Potrivit unui comunicat al Primăriei Timişoara, acesta „este cunoscut opiniei publice ca un jurnalist echilibrat, obiectiv și necruțător cu greșelile primarilor Timișoarei din 2004 până astăzi. A scris mii de articole despre problemele orașului și despre neregulile din administrație și a contribuit la informarea corectă și detaliată a timișorenilor asupra deciziilor și acțiunilor Primăriei Timișoara și ale altor instituții locale.”

Potrivit lui Dominic Fritz, „Bogdan Marta a făcut transparentă primăria Timișoara într-o perioadă în care nu strălucea prin transparență. I-am propus să se alăture echipei mele, să fie la fel de neîndurător cu mine cum a fost și cu predecesorii mei și să mă ajute să aduc mai multă transparență și bună comunicare între instituție și cetățeni.”

Print Friendly, PDF & Email