Primarul Timişoarei anunţă că va participa la un dineu cu Barack Obama

Ben Oni Ardelean, Nicolae Robu (7)Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a anunţat azi că va merge în SUA alături de mai mulţi parlamentari, în luna februarie, la invitaţia unor oficiali americani, şi că ar urma să ia parte şi la un dineu la care va fi prezent şi preşedintele Statelor Unite, Barack Obama.

 

Primarul liberal al Timişoarei, Nicolae Robu, a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, că este emoţionat şi onorat să îl întâlnească pe Obama. „Pentru oricine este o onoare să se poată întâlni cu preşedintele SUA şi nu pot să nu am o emoţie care decurge din ceea ce înseamnă SUA în lume şi preşedintele SUA în lume”, a declarat, citat de Mediafax, Nicolae Robu.

Potrivit acestuia, este vorba despre o invitaţie adresată Senatului României de către oficialii statului american. Din delegaţia care va merge în SUA vor mai face parte şi trei parlamentari, unul dintre aceştia fiind senatorul liberal de Timiş Ben Oni Ardelean. Acesta a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că vizita în SUA va avea loc în perioada 3 – 7 februarie. „Voi face o vizită în SUA, împreună cu domnul primar Nicolae Robu, luna viitoare. Vom avea mai multe întâlniri care ţin de Congres, de Senat, de Departament de Stat, de reprezentanţi ai Pentagonului. Vom avea şi un dineu cu preşedintele Statelor Unite. Este o întâlnire stabilită în contextul bunelor relaţii pe care le avem cu Statele Unite”.

Print Friendly, PDF & Email