Primarul Nicolae Robu anunţă venirea la Timişoara a companiei suedeze Ericsson

Primarul Nicolae Robu anunţă că peste 2.000 de angajaţi vor lucra, la Timişoara, sub sigla companiei suedeze de telecomunicaţii Ericsson. Aceasta va prelua două fabrici de la firma germană Kathrein, din Timişoara.

 

Iată că un nou mare nume global vine la Timişoara, compania Ericsson. Nu pot decât să mă bucur, să-i urez mult succes şi să o asigur de toată deschiderea administraţiei publice locale pe care o conduc, dar şi a mea personală, de acces direct la mine şi de tratament cu celeritate în Primăria Municipiului Timişoara, aşa cum le asigur tuturor celor care dau forţă oraşului nostru, puternicilor noştri agenţi economici”, scrie primarul Timişoarei, Nicolae Robu, pe pagina sa de Facebook.

Acesta menţionează că, la Timişoara, în cele două fabrici preluate de la firma Kathrein, sub sigla Ericsson vor lucra mai mult de 2000 de angajaţi.

„Aceasta este Timişoara, locul cel mai atractiv pentru afaceri din România, polul de forţă al industriilor IT&C şi automotive”, mai spune Nicolae Robu.

Firma germană Kathrein a fost deschisă în România în anul 1994, iar filiala din Timişoara, un an mai târziu. Kathrein Timişoara a produs şi livrat antene – întâi de recepţie a semnalului TV, apoi de de comunicaţii mobile – pentru unele dintre cele mai mari proiecte de trecere la televiziunea digitală terestră din această parte a Europei.

Print Friendly, PDF & Email