Primarul îşi cere scuze pentru condiţiile în care se circulă în Timişoara

Nicolae Robu langa panou circulatieLa principalele intrări în Timişoara, au fost amplasate panouri în cromatica specifică PNL, purtând un mesaj semnat de edilul liberal Timişoarei, prin care şoferilor li se dă de veste că în oraş sunt deschise peste 100 de şantiere.

 

Întrebat, marţi, câte astfel de panouri au fost deja amplasate şi câte urmează să fie amplasate, edilul liberal al Timişoarei, Nicolae Robu, a admis, marţi, că nu ştie, dar a precizat că acestea au fost realizate nu din bani publici, ci din sume primite drept sponsorizare din partea companiei Rosign. Primarul nu a oferit însă informaţii concrete în ceea ce priveşte valoarea.

Referitor la faptul că panourile sunt realizate într-o cromatică identică celei a PNL, primarul a preferat să fie evaziv în declaraţii, indicând doar că aceasta a fost opţiunea în ceea ce priveşte grafica panourilor, întrucât combinaţia cromatică este una reuşită şi a precizat că personal s-a implicat în realizarea acestor panouri „la nivel de literă”.

Ideea amplasării panourilor care să îi anunţe pe toţi cei care trec prin Timişoara despre dificultăţile generate în trafic de cele aproape 100 de şantiere aflate în lucru a plecat, spune edilul, „în urma unei discuţii”. „Timişoara se modernizează în forţă. Peste 100 de şantiere sunt deschise în oraş. Ştim că circulaţia este foarte grea şi ne cerem scuze pentru asta. Contăm pe înţelegerea dumneavoastră şi vă mulţumim!”, este scris pe unul dintre panouri, expus la intrarea în Timişoara dinspre Calea Aradului.

Cât despre faptul că mesajul de pe panou este semnat personal de primarul Nicolae Robu, acesta spune că primarul e cel care reprezintă instituţia, aşa încât, mesajele trebuie înţelese şi percepute ca venind din partea Primăriei Timişoara. 

Print Friendly, PDF & Email