Dominic Fritz în vizită oficială la Parlamentul European și la Rueil-Malmaison, oraș înfrățit cu Timișoara

Dominic Fritz. Foto: USR Timiș

La începutul acestei săptămâni, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, va avea o întrevedere cu Roberta Metsola, președintele Parlamentului European, și se va adresa Comisiei de Cultură a Parlamentului European la Bruxelles.

 

Vizita se desfășoară în perioada 23-25 octombrie și începe în Franța, la Rueil-Malmaison, unde primarul Dominic Fritz va participa la ceremonia dedicată celor 30 de ani de înfrățire dintre Timișoara și Rueil Malmaison. Cu această ocazie, va asista, alături de primarul orașului Rueil Malmaison, Patrick Ollier, la o ceremonie dedicată celor 30 de ani de relații de colaborare, va deschide vernisajul expoziției artistului timișorean Petrică Ștefan și va viziona un proiect de street art creat de artista timișoreană Corina Nani.

A doua partea a vizitei se va desfășura la instituțiile Uniunii Europene, la Bruxelles. La invitația președintei Comisiei de Cultură din Parlamentul European, Sabine Verheyen, primarul Dominic Fritz se va adresa membrilor comisiei pe teme privind viitorul programului Capitalelor Europene ale Culturii.

Tot la Bruxelles, primarul Timișoarei va avea mai multe întâlniri cu oficiali de rang înalt din cadrul Comisiei Europene și cu secretari generali ai unor instituții și organizații care reprezintă interesele orașelor la nivel european.

 

Print Friendly, PDF & Email